Ga naar de inhoud

Onafhankelijke cliëntondersteuning voor inwoners uit de gemeente Hoogeveen

 

Stichting Welzijnswerk Hoogeveen (SWWH) verzorgt de onafhankelijke cliëntondersteuning voor de inwoners van de gemeente Hoogeveen met (vermoedens van) een beperking of zijn/haar familie of andere betrokkenen.

De cliëntondersteuners van SWWH luisteren, denken mee en geven informatie en advies bij vragen die u heeft over uiteenlopende zaken. Ze bieden bijvoorbeeld ondersteuning bij het gesprek met een organisatie (bijvoorbeeld de gemeente, UWV of een begeleidende instantie) of kunnen u helpen bij het aanvragen van een indicatie (voor bijvoorbeeld de jeugdwet).

Ze vinden het belangrijk dat u zo zelfstandig mogelijk kunt leven en zo goed mogelijk mee kunt doen in de maatschappij. Ze vinden het ook belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn, met als startpunt die van uzelf en uw eigen netwerk. Daarbij willen ze graag dat u zich gehoord en gezien voelt.

Voor cliëntondersteuning heeft u geen verwijzing nodig en de hulp is gratis. U kunt bij SWWH een afspraak maken voor een gesprek. Ze zijn bereikbaar op 0528-278855 (maandag tot en met vrijdag) tussen 08.30 en 17.00 uur. Of stuur een e-mail naar info@swwh.nl.

afbeelding_ff3347e9c30783e31a6496ae54a749d176cc769d